După Sânmărtean, un nou bistriţean este aproape de FC Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Peteleu, de doar 20 de ani este foarte aproape de un transfer la FC Vaslui, echipa la care un alt bistriţen, Lucian Sânmărtean, a făcut senzaţie în ultima perioadă.

Fundaşul dreapta de la Gloria Bistriţa, Andrei Peteleu, ar putea ajunge la echipa lui Adrian Porumboiu din această iarnă. Jean Pădureanu a confirmat faptul că se află în negocieri cu Vaslui şi spune că suma pentru care îl va da pe Peteleu îi va ajuta să plătească o parte din datoriile pe care le are în acest moment.

Andrei Peteleu, internaţional de tineret, este una dintre speranţele clubului bistriţean şi confirmă că este pe punctul de a pleca la echipa despre care spunea în toamnă că este formaţia lui preferată din campionatul românesc. „Cred că voi ajunge la Vaslui, dar nu pot da o dată exactă pentu acest lucru. Oricum sunt încântat de această perspectivă pentru că îmi place foarte mult jocul echipei", a declarat pentru Adevărul fundaşul bistriţean.

De un transfer al său au fost interesate şi alte echipe din Liga I şi Liga a II a, dar cel cu Vasluiul este cel mai aproape de a se realiza.

Peteleu este dublu campion naţional la Cupa Speranţelor cu Inter Viişoara, a jucat titular la Gloria în aproape toate meciurile din tur şi a pus serios umărul la clasarea pe primul loc a echipei din Parcul Municipal. A fost convocat de mai multe ori la naţionalele de Tineret ale României, atât la U 19 cât şi U 21.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite