Salvat de la moarte de pompierii vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân în vârstă de 82 de ani din municipiul Vaslui a fost salvat, ieri, în ultimul moment de pompierii vasluieni care au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a intra în apartamentul în care acesta locuia.

Potrivit vecinilor, bătrânul era foarte bolnav şi locuia singur de câţiva ani buni. Singura care îl mai vizita din când în când era o femeie cu care acesta a trăit în concubinaj în tinereţe. Aceasta nu mai fusese pe la el de mai bine de o săptămână, iar ieri, vârstnicul a leşinat.

Norocul său a fost o vecină care l-a auzit gemând şi strigând după ajutor. Când şi-a dat seama că nu poate veni să deschidă uşa de la apartament, femeia nu a stat pe gânduri şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

„Din spusele vecinilor, bătrânul suferea de diabet şi avea şi probleme cu inima. A fost nevoie să spargem uşa pentru a intra la el. A fost găsit căzut în sufragerie şi a fost anunţat un echipaj al ambulanţei", ne-a declarat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de urgenţă Vaslui.

Bătrânul a fost preluat de medicii de la ambulanţă care l-au stabilizat şi l-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui pentru investigaţii suplimentare.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite