SPORT: Daniel Pancu a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi a decis trimiterea în judecată a jucătorului echipei FC Vaslui, Daniel Pancu, pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Povestea fotbalistului ieşean a început în pe data de 22 decembrie 2009, când o patrulă de poliţişti ai secţiei VI l-a prins pe jucătorul galben verzilor conducând în stare de ebrietate autoturismul marca Infinity pe strada Sălciilor. Evenimentul a avut loc noaptea, în jurul orei 1.20. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că atacantul avea o alcoolemie de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Probele biologie au arătat faptul că alcoolemia iniţială a fotbalistului Daniel Pancu a fost de 2,40 grame la mie în sânge. Un calcul retroactiv a demonstrat faptul că  în momentul în care Pancu a fost oprit de poliţişti, acesta avea o alcoolemie de 2,50 grame la mie în sânge.  Date fiind fapte, Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi a decis trimiterea în judecată a lui Daniel Pancu", a declarat Nadia Albu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Dacă va fi găsit vinovat, jucătorul galben verzilor  riscă o pedeapsă între 1 şi 5 ani de închisoare.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite