ŞOCANT Şi-a omorât prietenul de pahar după care s-a culcat lângă el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Lunca Banului a fost omorât în seara de Revelion de partenerul de băutură. Bărbatul a fost lovit de mai multe ori în cap cu o bucată de lemn.

Toader Păduraru (41 de ani) şi Dumitru Bordeianu (56 de ani) s-au întâlnit, în seara de Revelion, la locuinţa primului dintre ei. După ce au chefuit cu foarte mult alcool, cei doi s-au luat la harţă, iar Paduraru şi-a lovit de mai multe ori partenerul de pahar cu o bucată de lemn. După ce victima a rămas fără grai, bărbatul de 41 de ani l-a ridicat pe braţe şi l-a pus în pat. Nestingherit, s-a culcat lângă el ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

După ce s-a dezmeticit din băutură, Păduraru şi-a dat seama că prietenul său nu se simte bine şi a chemat Ambulanţa. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului însă.

"Pentru efectuarea de cercetări, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Rural Huşi, echipa de cercetare fiind condusă de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui", ne-a spus Mihaela Ştraub, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Toader Pădurar a fost arestat pentru 29 de zile, fiind cercetat pentru infracţiunea de omor.

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite