VIDEO ŞOCANT/ VASLUI: Tânără bolnavă psihic, legată cu o funie de copac de mama alcoolică. Primarul din localitate: „Ştiam de câţiva ani!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Caz cutremurător în comuna Puieşti. O femeie de 43 de ani este acuzată că îşi ţine fiica legată de copaci sau încuiată prin grajduri..

Andreea (21 de ani) este adesea încuiată într-o anexă gospodărească sau legată cu funia de către cea care i-a dat viaţă. Totul a ieşit la iveală după ce nişte vecini au reclamat autorităţile. Mama tinerei, Doina Fânaru, a declarat autorităţilor că o ţinea legată pentru că fiica ei nu o lăsa să facă mâncare sau treabă prin curte.

Reprezentanţii Primăriei Puieşti şochează şi spun că ştiau despre această situaţie, însă chiar şi aşa nu i-au tăiat mamei fără suflet cei 500 de lei pe care îi primea lunar din partea autorităţilor locale şi nici nu au sesizat organele de lege.

Foto: Captură YouTube

„Povestea e un pic mai veche. Noi ştiam, am mai făcut şi în trecut anchetă şi am găsit-o încuiată. Acum, vecinii au fost cei care au făcut reclamaţia", ne-a spus Costel Moraru, primarul comunei Puieşti.

Grozăvia de la Puieşti a ajuns şi la urechile prefectului Levente Csaba Szekely, care ieri a mers la familia Fânaru pentru a vedea care este situaţia. „Nu eu am găsit-o în lanţuri. Eu am fost astăzi la această familie iar fata era într-o căruţă. Ştim că este o problemă cu această fată, care suferă de un handicap de gradul I, de aceea am convocat toate instituţiile specializate pentru a merge joi la Puieşti unde vom găsi o soluţie în acest caz", ne-a spus Szekely.

Din spusele primarului din Puieşti, Doina Fânaru mai locuieşte şi cu un concubin din aceeaşi localitate. Femeia obişnuieşte să consume băuturi alcoolice.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite