S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sparta Praga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Sporting Club Vaslui a decis ca prețurile pentru suporterii care vor să urmărească pe viu meciul dintre FC Vaslui și Sparta Praga să rămână aceleași ca și la partida cu Twente.

În plus, suporterii vasluieni care își vor cumpăra bilete pentru meciul din Europa League, dintre FC Vaslui și Sparta Praga, vor avea acces gratuit pe stadion la meciul din etapa a patra, cu Ceahlăul Piatra Neamț, care se va dispta duminică, 21 august, pe stadionul „Muncipal" dn Vaslui.

Pentru partida cu Sparta Praga, prețul biletelor sunt de 20 lei la tribunele I și II, 15 lei pe lateralele tribunelor și 10 lei la peulze. Cele mai scumpe bilete sunt la Tribuna VIP I - 200 de lei, Tribuna VIP II - 50 de lei și Tribuna VIP III - 40 de lei.

Casele de bilete vor fi deschise de vineri până miercuri, între orele 11.00 - 13.30 și 15.00 - 18.00, iar în ziua meciului vor putea fi achizitionate tichete între 11.00 si 15.00.

Meciul dintre FC Vaslui și Sparta Praga se dispută joi, 18 august, de la ora 19.00, pe stadionul „Ceahlăul", din Piatra Neamț.  

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite