S-a dat drumul la căldură în spitalele vasluiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacienţii şi-au adus pături de acasă
Pacienţii şi-au adus pături de acasă

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, agentul termic este furnizat doar după-amiaza, în timp ce pacienţii internaţi la spitalul „Elena Beldiman" din Bârlad vor beneficia de căldură începând din această seară (nr. ieri).

Pacienţii internaţi în  unităţile sanitare  din judeţul Vaslui beneficiază de agent termic, furnizat, deocamdată, doar câteva ore pe zi. La Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, saloanele au început să fie încălzite încă de la începutul săptămânii în curs.

"La ora actuală, căldura este asigurată după program, câte patru ore în fiecare după - amiază. Dat fiind faptul că în cadrul spitalului nostru există secţii de neonatologie şi pediatrie, unde sunt copii am decis să începem furnizarea căldurii. SJU  are fondurile necesare pentru a asigura furnizarea agentului termic în sezonul rece din 2010", a declarat Neculai Sorescu, directorul financiar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Bătrânii şi minorii sunt categoriile cele mai afectate de răcirea vremii. "Eu am făcut o pneumonie destul de urâtă. M-am tratat acasă cu pastille cumpărate de la farmacie, însă degeaba.Acum sunt internată în spital. Îndur frigul, însă nu am de ales", a declarat Ana Nacu, o pensionară din satul Viişoara.

Aflaţi mai multe detalii din

image
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite