S-a întors lumea pe dos. La 20 de ani a vrut să violeze o bătrână de 82 de ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de domiciliat în comuna Albeşti a fost arestat ieri pentru 29 de zile după ce a vrut să-şi potolească poftele carnale cu o bătrână neajutorată.

Eduard A. a tăbărât peste octogenară în urmă cu câteva nopţi. A spart un geam şi a pătruns în camera acesteia. Pus pe fapte mari, gerontofilul i-a spus femeii să se dezbrace şi a încercat să întreţină raporturi sexuale cu ea. Speriată, victima a strigat la o soră de a sa, care întâmplător se afla în locuinţa ei. În acel moment agresorul s-a speriat şi a rupt-o la fugă.

„În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Vaslui, suspectul a fost identificat şi reţinut pentru 24 de ore. Ulterior a fost  prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a dispus arestarea preventivă a lui A.Eduard pentru o perioadă de 29 zile, acesta fiind condus la arestul inspectoratului", ne-a spus Mihaela Ştruab, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Tânărul mai este cercetat de poliţişti în alte dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni cu violenţă.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite