S-a aruncat în faţa trenului de dorul mamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

O tânără de 16 ani din localitatea vasluiană, Deleni, elevă în clasa a IX-a la Grupul Şcolar Industrial „Ştefan Procopiu", s-a sinucis aruncându-se în faţa trenului.

Tragedia a avut loc ieri după-amiază a ieşirea din municipiul Vaslui spre suburbia Rediu, în dreptul depozitelor en-gros.

Din informaţiile oferite de Poliţie, tânăra a fost lovită de trenul personal 6314 care circula pe ruta Iaşi-Tecuci. Potrivit martorilor, fata s-a aşezat între şinele de cale ferată cu doar 100 de metri înainte ca trenul să ajungă la trecerea de cale ferată aflată în apropierea depozitelor en-gros.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze, deşi au resuscitat-o mai bine de 45 de minute. Adolescenta se numeşte Ana Maria Pană şi este elevă la Grupul Şcolar Industrial „Ştefan Procopiu" din Vaslui. Din spusele unor martori, ea ar fi recurs la acest gest deoarece nu mai suporta ca părinţii ei să fie despărţiţi, tânăra locuind împeună cu tatăl.

Fata învăţa în clasa a IX-a X, profil economic, şi era un elev mediocru la învăţătură, dar care nu a creat probleme niciodată. „Era un copil foarte închis. Nu se plângea niciodată. Era o fată care, dacă avea probleme, nu lăsa să se vadă şi caer nu a legat prietenii în clasă. Cu excepţia numărului foarte mari de absenţe, nu ne-a creat niciun fel de problemă", ne-a declarat Loredana Tiron, diriginta fetei.  Potrivit cadrului didactic, ea mai avea doi fraţi mai mici.

Poliția continuă cercetările, pentru a afla cu exactitate motivele pentru care tânăra a recurs la un asemenea gest.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite