Rezultate la titularizare 2011 în Vaslui. Vezi aici ce notă ai luat! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

vaslui.adevarul.ro vă prezintă rezultatele pe care candidaţii la posturile titularizabile din judeţul Vaslui le obţin în urma examenelor. Notele concursului se afişează astăzi la sediul unităţii de învăţământ unde s-a desfăşurat concursul.

La Vaslui, din cei 895 de dascăli înscriși, când s-a dat startul probei în centrele de examen mai erau prezenți doar 684. De asemenea, pe lângă cei peste 200 de dascăli care au lipsit, alți 150 au ieșit din săli după ce au primit foile de examen.

„Big Brother" de la alegeri s-a mutat la titularizare

Pentru anul școlar 2011- 2012,  în judetul Vaslui au fost scoase la concurs 222 de posturi titularizabile. Pe lângă acestea, și cele 255 de catedre vacante netitularizabile complete și 767 de catedre vacante netitularizabile incomplete așteaptă să fie ocupate.

Rezultatele vor fi afișate la cele două centre de examen (Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu" și la Liceul Teoretic „Emil Racoviță" din Vaslui), iar cei nemulțumiți de notele obținute vor putea depune contestații până mâine, la ora 17.00. Rezultatele finale urmează să fie afișate joi, 21 iulie.

Urmărește AICI rezultatele examenului de titularizare în județul Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite