Rezultate Bacalaureat 2012 Vaslui: ultima probă a examenului s-a desfăşurat fără incidente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nivelul judeţului Vaslui, din cei 3.215 de absolvenţi de liceu înscrişi la ultima probă a bacalaureatului, s-au prezntat un număr de 3.033 de candidaţi.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, la această ultimă probă a examenului de maturitate nu a existat niciun incident.

Pe lângă celelalte trei situaţii speciale ale unor elevi cu probleme de sănătate, astăzi a mai apărut o situaţie specială, în cazul unui candidat care a susţinut examenul la Grupul Şcolar Industrial „Ştefan Procopiu" din Vaslui şi care a solicitat să dea proba separat de ceilalţi elevi din cauza unei probleme medicale majore.

Potrivit calendarului de examen, rezultatele provizorii vor fi afişate pe data de 8 iulie, urmând ca a doua zi candidaţii nemulţumiţi să depună contestaţiile.

În perioada 10-12 iulie comsiile de evaluare vor rezolva contestaţiile, iar pe 13 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro pentru a afla în timp real toate detaliile despre examenul de Bacalaureat: organizare, subiecte, rezultate bacalaureat 2012, precum şi alte ştiri şi evenimente legate de acest examen.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite