Rezultat ANTALogic pentru Vaslui la Istanbul! Galben-verzii sunt cu un pas în play-off-ul Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Antal (in galben)
Liviu Antal (in galben)

Pe un stadion ostil, cu peste 40.000 de turci în tribune, galben-verzii au jucat curajos cu Fenerbahce, iar meciul s-a terminat cu un scor care, probabil, a stricat multe bilete la pariuri.

Considerată victimă sigură pe împunătorul „Şukru Saracoglu", FC Vaslui s-a autodepăşit şi a intrat pe teren cu mult curaj.

Îndrăzneala elevilor lui Şumudică s-a văzut clar într-o prima repriză în care Sânmărtean şi compania au dictat ritmul jocului. N-au avut decât un şut periculos pe poartă, Stanciu (14), însă au punctat la impresia artistică în faţa unui adversar care, aseară, a bifat primul meci oficial în acest sezon.

Au marcat, când s-au retras

După pauză, turcii şi-au adus aminte că joacă acasă şi că ratarea calificării, pe lângă un eşec fotbalistic, ar însemna şi un dezastru financiar.

Lovitura de cap, expediată de Kuyt, încă din secunda 30, a arătat că va urma o repriză grea pentru Coman şi ai lui. Acelaşi Kuyt a ratat cea mai mare ocazie a meciului, neajungând la o centrare perfectă, deşi era singur în mijlocul careului (64).

Paradoxal, Vasluiul a punctat, când era cu gândul la conservarea egalului. Antal a recuperat un balon rătăcit în spatele careului, a tras cu sete, iar mingea s-a oprit în plasă!

La 1-0, turcii s-au aruncat în atac, iar egalarea a venit în minutul 90. Bekir a reluat în plasă, cu capul, iar calificarea se va decide la 8 august, la Piatra Neamţ (21.00 / Pro TV).


Fenerbahce - FC Vaslui 1-1

Fenerbahce: Volkan - Gokhan, Bekir, Egeman, Hasan - Cristian, M. Topal (Sow 79) - Kuyt, Alex, Stoch (Caner 61) - Şenturk (Topuz 46). Antrenor: Aykut Kocaman

FC Vaslui: Coman - Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgeanu - Caue, N'Doye - Antal (Buhăescu 88), Sânmărtean, Stanciu (Sburlea 60) - M. Niculae (R. Costin 81). Antrenor: Marius Şumudică

Goluri: Bekir 90 / Antal 75
Stadion „Şukru Saracoglu": 40.000
Arbitru: Antonio Mateu (Spania)

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite