Reja şi Hizo, „elefanţii“ din grupele Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edoardo Reja (foto stânga) şi Viorel Hizo
Edoardo Reja (foto stânga) şi Viorel Hizo

Meciul de azi dintre Lazio şi Vaslui propune un duel interesant şi pe bancă. Cei doi tehnicieni, Edoardo Reja (foto stânga) şi Viorel Hizo, sunt printre cei mai vârstnici din Liga Europa. Antrenorul lui Lazio, italian de origine slovenă, are 65 de ani, în timp ce „Dulăul" are 64 de ani. Cei doi sunt depăşiţi în această ierarhie doar de antrenorul adversarei Rapidului, Hapoel Tel Aviv, Dror Kashtan, care are 66 de ani.

Chiar dacă, în ultimii ani, formaţiile italiene s-au menajat în Liga Europa pentru meciurile din campionat, Reja gândeşte altfel. „Liga Europa este unul dintre obiectivele noastre în acest sezon şi o vom trata ca atare. Vaslui e o echipă cu multă calitate la mijlocul terenului, un adversar care merită respectat", a declarat tehnicianul lui Lazio.

Lazio

- Nu joacă nici Cana. Lazio nu poate conta pe doi jucători în meciul de azi.  Ştefan Radu şi Lorik Cana încă se recuperează după accidentări.

- Rocchi vânează golul 100 pentru Lazio. Cu cele două reuşite din play-off-ul Ligii Europa, împotriva lui Rabotnicki, Tommaso Rocchi a ajuns la un total de 99 de goluri înscrise pentru Lazio în toate competiţiile.

Vaslui

- Viorel Hizo are doar doi jucători valizi care pot juca pe postul de fundaş central, Farkas şi Balaur, ultimul reprofilat şi el din atacant. Achiziţiile nu pot juca. Fotbaliştii transferaţi în această lună, Marius Constantin, Ozeia, Zappino şi Stanciu, nu au drept de joc în grupele Ligii Europa.

Partida dintre Lazio Roma și FC vaslui se va desfășura în această seară, cu începere de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct de Sport.ro și Dolce Sport.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite