Reduceri drastice de cheltuieli la Primăria Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Vasile Pavăl a declarat că nu mai aşteaptă măsurile de austeritate impuse de Guvern şi a decis să facă reduceri drastice la cheltuiuelile pentru combustibil sau consumabile.

„Am făcut foarte multe reduceri de cheltuieli pentru funcţionarea instituţiei, de la hârtie până la benzină şi alte cosumabile. Avem cel mai mic consum de benzină de foarte mult timp, respectiv 200 de litri pentru fiecare din cele cinci autoturimsme pe care le avem la dispoziţie“, a spus Vasile Pavăl.


6.000 de lei pentru hârtie


În ceea ce priveşte cheltuielile pentru consumabile, edilul-şef a mai precizat că a decis să înjumătăţească sumele necesare achiziţionării de hârtie, instrumente de scris sau materiale igienico-sanitare. În acest moment, potrivit afirmaţiilor primarului, instituţia cheltuie între 3.000 şi 6.000 de lei lunar pentru consumabile.


„Consumăm foarte multă hârtie, iar asta şi din cauză că birocraţia s-a mărit. Toate agenţiile statului ne solicită tot felul de situaţii, unele chiar din anii 2004-2005“, a mai declarat Pavăl. Conform acestuia, mai mult de jumătate din corespondenţa pe care o primeşte zilnic municipalitatea se referă la situaţiile cerute de diferite agenţii ale statului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite