Reducere de 75% la meciul cu Sporting pentru spectatorii de la partida cu FCM Târgu Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluienii sunt aşteptaţi la casele de bilete din preajma stadionului
Vasluienii sunt aşteptaţi la casele de bilete din preajma stadionului

FC Vaslui oferă o reducere de 75 la sută la meciul cu Sporting Lisabona, din Liga Europa, suporterilor care cumpără bilete, indiferent de tribună şi sector, la partida de duminică, din Liga I, cu FCM Târgu-Mureş, costul unui tichet ajungând astfel la 10 lei în loc de 40 de lei.

Costul biletelor de acces pe stadionul din Piatra-Neamţ la meciul de joi, 3 noiembrie, cu formaţia Sporting Lisabona, din Liga Europa, va fi cuprins între 40 lei, la peluze şi tribune, şi 200 de lei, la tribuna VIP. În schimb, ca şi la meciul cu FC Zurich, vor exista şi tichete de 10 lei pentru suporterii vasluieni care vor putea face dovada la casele de bilete că au fost spectatori la partida de duminică, din campionat, cu FCM Târgu-Mureş. Astfel, pe baza biletului de la acest meci, vasluienii vor beneficia de o reducere de 75 la sută, însă numai la cele două peluze ale stadionului din Piatra-Neamţ.

Casele de bilete vor fi deschise incepând de sâmbătă, 29 octombrie 2011 între orele 12:00 şi 18:00, iar duminică, în ziua meciului, între orele 11:00 şi 18:30.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite