Rectificare bugetară în minus la CJ Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii judeţeni vasluieni au aprobat prima rectificare a bugetului pe anul 2012, veniturile fiind diminuate considerabil cu suma de peste 320.000 de lei.

Reducerea bugetului a venit ca urmare a adreselor comunicate de conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui către Ministerul Sănătăţii, prin care a redus considerabil sumele de bani prevăzute pentru centrele de asistenţă medico-socială de la Codăeşti şi Băceşti.

Judeţul Vaslui are, din nou, buget de austeritate

Şefii CJ Vaslui consideră că sumele indicate de DSP  sunt cu mult sub necesarul celor două centre.

„Cifrele incluse în bugetul iniţial au fost propuse de cele două instituţii şi acestea nu sunt în concordanţă cu cele comunicate de DSP Vaslui. Ca urmare a acestui fapt, partea de venituri ce priveşte finanţarea cheltuielior de personal a cadrelor medicale, a medicamentelor şi materialelor sanitare de la centrul Băceşti se diminuează cu suma de 359.000 lei, iar veniturile de la centrul Codăeşti, ce asigură finanţarea aceloraşi categorii de cheltuieli, se suplimentează cu suma de 3.200 lei", a precizat Marin Nistor, directorul Direcţiei Economice din cadrul CJ Vaslui.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite