Razie de amploare: mai multe persoane urmărite la nivel național, prinse de polițiștii vasluieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politistii au organizat mai multe filtre în județ
Politistii au organizat mai multe filtre în județ

În ultimele 24 de ore, polițiștii vasluieni au prins trei persoane urmărite în toată țara pe numele cărora existau mandate de executare cu închisoare.

Astfel, polițiștii din orșul Murgeni l-au prins pe Neculai M., de 25 de ani, din aceeași localitate care era căutat pentru furt calificat. Pe numele acestuia exista un mandat de executare a pedepsei de 4 ani închisoare emis de Judecătoria Târgu Bujor.

Cea de-a doua persoană identificată este un bărbat de 55 de ani din comuna Pușcași, pe numele căruia Judecătoria Vaslui a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. El a fost prins aseară în Gara Vaslui de polițiști.

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri l-au depistat pe N. Costică, în vârstă de 60 ani, domiciliat în satul Tupilaţi, comuna Găgeşti pe numele căruia Tribunalul Vaslui a emis mandat de executare a pedepsei în închisoarea de 5 ani pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.

Cele trei persoane au fost conduse în vederea încarcerării la Penitenciarul Vaslui.         

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite