Războiul din Primăria Bârlad se mută în Prefectură. „Adrian Solomon este un câine turbat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O hotărâre luată în ultima ședință a Consiliului Local (CL) Bârlad aprinde spiritele și la nivelul prefecturii, iar subprefectul Ciprian Iftimoaei l-a făcut cu ou și cu oțet pe deputatul Adrian Solomon într-o conferință de presă susținută astăzi.

Motivul războiului dintre conducerea Prefecturii și deputatul Adrian Solomon a plecat de la hotărârea pe care aleșii locali bârlădeni au adoptat-o în ultima ședință, și anume aceea ca președintele de ședință să fie ales pentru o perioadă de 3 luni și nu o lună cum era până acum.


La acea ședință, deputatul Adrian Solomon a făcut un apel la bunăvoința subprefectului de a da aviz favorabil acestei hotărâri, numai că situația s-a dovedit a fi total opusă așteptărilor deputatului.

Mai mult, subprefectul a lansat un atac dur la adresa demnitarului numindu-l pe acesta „câine turbat".

„Așa cum se aștepta domnul Solomon, nu voi aviza pentru legalitate hotărârea respectivă. Din punctul meu de vedere este o hotărâre ilegală. Acesta câine turbat, care a fugit de sub lesa stăpânului (n.r. primarul Constantin Constantinescu), a provocat numai scandal în ultima perioadă. Eu nu vreau să am de a face cu astfel de oameni care uită cine i-a hrănit și i-a îngrijit atâta vreme", a declarat subprefectul Ciprian Iftimoaei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite