Rapid-FC Vaslui (3-0). Start cu stângul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid şi FC Vaslui au dat startul noului sezon din Liga 1, într-o partidă ce s-a desfăşurat în Regie, fără spectatori. Giuleștenii le-au oferit o lecție de fotbal elevilor lui Viorel Hizo care se gândesc acum la partida cu olandezii de la Twente.

La pauză, rapidiștii conduceau deja la o diferenţă de două goluri, reuşitele alb-vişiniilor fiind semnate de Ciprian Deac şi Romeo Surdu. Vasluienii au înscris şi ei o dată, prin Cânu, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.


Repriza a doua a început în nota de dominare a galben-verzilor, dar din minutul 68 vasluienii au evoluat cu un om mai puţin, după eliminarea lui Milanov.

Din acel minut, meciul a curs la o singură poartă, a lui Cerniauskas, deşi elevii lui Viorel Hizo au avut cîteva tresăriri pe atac. Herea şi-a adus aminte de ce a ieşit golgeterul Rapidului în sezonul trecut şi şi-a trecut numele pe lista marcatorilor, în minutul 88, stabilind și scorul final al meciului.

"E o echipă cu totul schimbată în bine. Doar evoluţiile fluctuante au făcut ca Rapid să nu se claseze mai sus anul trecut. A transferat acum numai jucători de naţională: Apostol, Alexa, Deac şi Surdu. Asta nu poate fi decît o întărire şi e clar că Rapidul poate fi considerată echipa momentului“-Constantin Zotta, președintele lui FC Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite