Protecţia Copilului a demarat o anchetă la familia bărbatului care a vrut să îşi omoare soţia însărcinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui a demarat, ieri, o anchetă la familia bărbatului de 32 de ani, din satul vasluian Rădeni, care duminică seară şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit şi apoi a încercat să se sinucidă.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC Vaslui, ancheta demarată de ei la această familie vine în urma unei sesizări pe care poliţiştii au făcut-o, pentru că în familia respectivă mai erau trei copii.

„Într-adevăr, instituţia noastră a primit o sesizare verbală din partea organelor de poliţie, iar noi am trimis o echipă la faţa locului pentru a analiza situaţia. Cei trei copii se află în grija bunicii materne, au toate condiţiile de trai şi locuiesc într-un climat de siguranţă", ne-a declarat Irina Cîmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui.

Cercetările poliţiştilor au continuat şi ele, iar oamenii legii au reuşit să stea de vorbă cu femeia înjunghiată de propriul soţ. Aceasta le-a povestit poliţiştilor că, pe fondul băuturilor alcoolice şi al geloziei, în urma unei certe, soţul ei a sărit cu un cuţit de bucătărie şi i-a aplicat două lovituri în zona toracică. (Citeşte aici mai multe amănunte despre acest caz)

Deocamdată, starea agresorului este gravă, după rănile provocate de tentativa sa de suicid. În funcţie de numărul de zile de spitalizare ale femeii, dar şi de declaraţiile pe care le va da după externare se va putea face încadrarea sa juridică.

Cel mai probabil va fi acuzat de tentativă de omor, faptă pedepsită cu închisoarea între 7 ani şi 12 ani.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite