Programul echipei FC Vaslui în această pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii uli Viorel Hizo vor susţine în perioada următoare două stagii de pregătire, unul în România, mai exact la Poiana Braşov şi cel de-al doilea în staţiunea turcească, Antalya.

Primul cantonament se va desfăşura timp de o săptămână începând cu data de 20 ianuarie, timp în care fotbaliştii se vor pregăti în localitate.

Cel de-al doilea stagiu de pregătire se va desfăşura în perioada 1-16 februarie, de  această dată FC Vaslui va va susţine şi cinci partide de verificare.

În perioada 3-5 februarie, vasluienii vor participa la turneul amical „Sultan's Cup", urmând a întâlni pe Hajduk Split în prima partidă, pe data de 3 februarie, iar cel de-al doilea meci fie pe NK Maribor, fie pe Lokomotiv Plvodiv, în funcţie de rezultatele din primele jocuri.

Pe 8 februarie, FC Vaslui va întâlni pe ND Mura 05 din Slovenia, pe 11 februarie este programată întâlnirea cu Debrecen din Ungaria. De asemenea, galben-verzii vor mai întâlni formaţia daneză Hoersens  pe 14 februarie, iar în peultima zi a cantonamentului elevii uli Hizo vor juca cu formaţia antrenată de Dan Petrescu, Kuban Krasnodar.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite