Profesorul bătăuş de la Şcoala din Deleni s-a ales cu dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Tănase, profesorul de fizică de la şcoala din localitatea vasluiană Deleni s-a ales cu dosar penal după ce a agresat fizic, vineri dimineaţă, pe mama unei eleve chiar în timpul orelor.

În urma anchetei demarate de poliţiştii vasluieni la şcoala din Deleni s-a stabilit că profesorul Claudiu Tănase a lovit-o pe Adina Vulpe, de 38 de ani, mama unei eleve.

Potrivit poliţiştilor, scandalul a tulburat orele de curs, la numrăul de urgenţă 112 fiind înregistrate trei apeluri date de către alte cadre didactice din şcoală. (Vezi aici de la cea a pornit scandalul)

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele profesorului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Pliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Şi fiul victimei este cercetat

De asemenea, poliţiştii îl anchetează şi pe fiul femeii care a venit la şcoală şi a încercat să îşi facă singur dreptate, ameninţându-l pe profesorul agresiv cu o rangă de fier. Tânărul a încercat să intre într-o sală de cursuri acolo unde dascălul se încuiase de frica rudelor femeii.

„Fiul femeii este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, ameninţare şi port ilegal de obiect contondent", a mai adăugat Mihaela Ştraub.

Dacă va fi găsit vinovat, profesorul Claudiu Tănase riscă să stea după gratii între o lună şi trei luni sau să primească o amendă penală.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite