Bârlad: Primăria nu mai are bani pentru mapele consilierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ședința de Consiliu Local din această după amiază câțiva consilieri locali s-au plâns că nu au avut dosarul cu proiectele de pe ordinea de zi.

Mapa cu proiectele propuse Consiliului Local în această după amiază au ajuns doar în mana câtorva consilieri. Mai exact, a președinților din comisiile de specialitate. „Potrivit legilor în vigoare noi avem dreptul la mapa cu proiectele de pe ordinea de zi. Trebuie să știm ce votăm", a spus Dumitru Bouroș, consilier local, care a cerut explicații de la secretarul instituției, Cătălin Haret. „Posibilitățile financiare nu ne-au permis să dăm materiale la toți", a explicat acesta.

Edilul șef al Bârladului, Constantin Constantinescu a asigurat că situația nu se va mai repeta. „Nu mai avem posibilitatea să multiplicăm materialele pentru toți consilierii. La următoarele ședințe vom face eforturi pentru a oferi dosare la toți", a spus Constantinescu.

Ironic, unul dintre consilieri a adus un top de foi A4. „Trebuia să aduceți și un cartuș de imprimantă", a glumit viceprimarul Traian Petcu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite