Primăria Vaslui oferă reşouri celor săraci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele aproape 100 de familii din municipiul Vaslui care au fost debranşate în această toamnă de la reţeaua centralizată de termoficare vor primi o mână de ajutor din partea  autorităţilor locale.

Conducerea Primăriei a decis să le cumpere reşouri sau calorifere electrice şi să le plătească lunar facturile de curent cu acel consum făcut cu aparatele electrocasnice de încălzit.

 „Cu foarte mici excepţii, cei debranşaţi forţat de la reţeaua de încălzire centralizată sunt cu cazuri sociale care, până acum, din lipsă de resurse financiare, nu şi-au permis să-şi cumpere o centrală termică de apartament sau să găsească o altă sursă de încălzire. De aceea, am considerat că trebuie să le acordăm un sprijin şi, pe lângă faptul că le-am cumpărat surse electrice de încălzire acolo unde nu existau, am decis să le achităm şi factura la curent, dar în limita maximă legală, respectiv 54 de lei de familie. Sumele sunt suportate integral de la bugetul local şi se acordă doar în baza unor anchete sociale", a declarat, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

În municipiul Vaslui, la ora actuală mai sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire un număr de aproximativ 850 de apartamente.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite