Prietenii bârlădenilor morţi în accidentul de la Roma le aduc omagii pe Hi5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alături de Lăcrămioara Pascu, în accidentul de miercuri noaptea de la Roma şi-au mai pierdut viaţa încă trei bârlădeni.

Cei care i-au cunoscut pe Lăcrămioara Pascu, Andrei Chiru, Vasile Dumitraşcu şi Alexandra Stan au rămas şocaţi la aflarea tragicei veşti. Pe site-ul de socializare Hi5.com, prietenii celor patru şi-au exprimat regretul pentru moartea tinerilor.

"Nu pot să cred că nu mai sunteţi printre noi. Îmi este atât de greu să trec prin locurile unde stăteam cu gasca. Era atat de frumos. Nu o să te uit niciodată. Acum, toţi ne întalnim la tine acasă, dar voi nu sunteti acolo. Dumnezeu sa va ierte!", a scris Yolanda pe profilul de Hi5 a lui Andrei Chiru.

 "Dumnezeu să vă ierte! Nu-mi vine să cred", a comentat şi Roxana.

Vezi aici filmuleţ cu accidentul în care au fost implicaţi cei patru

 Cei doi bărbaţi au fost taximetrişti la Bârlad şi au plecat în Italia în urmă cu doar câteva luni. Foştii lor colegi spun că se înţelegeau bine cu aceştia şi nu le vine să creadă că nu mai sunt printre ei. "Mare păcat, aveau toată viaţa înainte. Dumnezeu să-i ierte!", ne-a spus un fost coleg taximetrist.

Cei patru tineri bârlădeni au murit, miercuri seara, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un parapet de pe autostrada de centură a Romei. Potrivit poliţiştilor italieni, citaţi de ziarele din peninsulă, şoferul conducea cu viteză foarte mare.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite