Preţuri între 40 şi 200 lei la meciurile de acasă ale FC Vaslui în Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preţurile biletelor pentru meciurile de pe teren propriu ale formaţiei FC Vaslui în grupele Ligii Europa vor fi cuprinse între 40 şi 200 de lei, au anunţat oficialii grupării, toate cele trei partide urmând a se disputa pe stadionul din Piatra-Neamţ.

Conducerea clubului FC Vaslui a stabilit preţul biletelor pentru partidele cu FC Zurich, Sporting Lisabona şi Lazio Roma, din grupele Ligii Europa, acestea fiind cuprinse între 40 de lei, la peluze şi cele două tribune, şi 200 de lei, la tribunele VIP I şi VIP II. De asemenea, mai există bilete şi de 100 de lei, pentru cei care doresc să ocupe un fotoliu la tribuna VIP III.

Ca şi la meciurile disputate de FC Vaslui în preliminariile Ligii Campionilor şi Ligii Europa, biletele vor fi puse în vânzare atât la casele de bilete ale stadionului Municipal Vaslui, cât şi la cele ale stadionului din Piatra-Neamţ.

FC Vaslui va juca cele trei meciuri din grupele Ligii Europa pe stadionul din Piatra-Neamţ, pe 29 septembrie cu FC Zurich, pe 3 noiembrie cu Sporting Lisabona, şi pe 1 decembrie cu Lazio Roma.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite