Premii pentru elevii vasluieni la concursul „Educaţie rutieră - Educaţie pentru viaţă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul săptămânii trecute, la Satu Mare s-a desfăşurat faza naţională a concursului „Educaţie rutieră - Educaţie pentru viaţă!", organizat de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare şi Ministerul Administraţiei şi Internelor, prin Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române şi Inspectoratul de Poliţie al judeţului Satu M

Au fost prezente echipaje din 38 de judeţe ale ţării şi municipiul Bucureşti, un echipaj fiind format din doi elevi din ciclul gimnazial şi doi elevi din ciclul liceal. Concursul a constat în patru probe: cunoaşterea regulilor de circulaţie în parcul - şcoală, îndemânare cu bicicleta în poligon,  proba teoretică şi proba de arbitraj.

Echipajul judeţului Vaslui, pregătit de profesorul Mihai Moşneanu, a fost alcătuit din elevi ai Şcolii nr. 2 „Dimitrie Cantemir" Vaslui şi ai liceului „Mihail Kogălniceanu": Andreea Baciu, Eliza Diana Tofan,  Georgiana Tofan şi Andi Iulian Munteanu. Vasluienii au obţinut o menţiune la concursul pe echipe şi două locuri I, la individual, prin Andreea Baciu la proba teoretică şi Diana Tofan, la proba de arbitraj. De remarcat că echipajul judeţului nostru a fost felicitat la festivitatea de premiere de inspectorul Augustin Căpâlnaş, ofiţer în cadrul Direcţiei Rutiere, pentru faptul că a fost singurul echipaj care a obţinut 0 puncte de penalizare la două din probele concursului.

Echipajul câştigător în ediţia din acest an a fost desemnat echipajul judeţului Teleorman.  

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite