Prefectura Vaslui, premiată pentru cea mai eficientă campanie de comunicare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La cea de-a VIII-a ediţie a Galei Premiilor de Excelenţă din administraţie, instituţia Prefectului judeţului Vaslui a primit „premiul de excelenţă pentru cea mai eficientă campanie de comunicare în administraţia publică".

Evenimentul, care a avut loc la Poiana Braşov, a fost organizat de portalul www.administratie.ro.

În cadrul Galei au fost premiaţi cei mai activi reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, care s-au evidențiat în acest an prin eforturile pentru dezvoltarea administrativă şi diverse proiecte în domeniu.

„Mă simt onorat pentru premiul de excelenţă primit şi totodată responsabil pentru rolul instituţiei noastre de a desfăşura o comunicare eficientă şi pe înţelesul tuturor colaboratorilor noştri, ca factori importanţi de decizie în gestionarea tuturor resurselor spre binele comunităţii. De aceea instituţia noastră şi-a îndreptat atenţia spre o diversificare a tuturor canalelor de comunicare, astfel încât cetăţenii judeţului Vaslui să poată beneficia de sprijinul şi implicarea noastră, indiferent de problemele cu care se confruntă", a subliniat Radu RENGA, prefectul judeţului Vaslui.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite