Poza zilei: Transhumanţă la înălţime, cu Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginea a fost surprinsă în faţa Bisericii Domneasca din Bârlad
Imaginea a fost surprinsă în faţa Bisericii Domneasca din Bârlad

Acest text este un PAMFLET şi trebuie tratat ca atare!

Cine spune că maşina românească nu rezistă la greutăţi se înşeală amarnic. Cu ea se poate căra orice, de la oale până la cauciucuri. Şi altele!

În urma unui studiu ce s-a întins pe mai mulţi ani, un şofer, "cu număr" de Galaţi, a reuşit să afle care este greutatea maximă ce poate fi tolerată de o Dacie. După ce a stabilit indicii teoretici ai analizei sale, conducătorul a trecut la practică. A încărcat tot ce a găsit în jur şi a dat pedală. Şi a pus cercetătorul nostru mai multe roţi de maşină în portbagajul Daciei sale. Maşina nimic. Văzând acest lucru, a continuat. Cu oale, boarfe, saci plini cu...treburi. Dacia a rămas neclintită. Ba, mai mult, a căpătat o înălţime comparabilă cu un "gipan".

În plină practică a experimentului său, şoferul cu pricina a ajuns, zilele trecute, la semaforul din faţa Bisericii Domneasca din Bârlad. Privirile hrănite de uluială ale bârlădenilor nu i-au atras deloc atenţia. Reuşise să îşi ducă la capăt studiul. Rezultatul:  Dacia poate căra orice, oricât şi oricând!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe vaslui@adevarul.ro

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite