Povestea impresionantă a fetiţei care s-a născut fără mâini şi picioare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Delia Ayana mama sa a născut-o fără membre, în urmă cu câteva luni. Ca şi cum nu ar fi fost de-ajuns, cea care i-a dat naştere a părăsit-o în maternitate. Micuţa se află în prezent instituţionalizată într-un centru al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui.

 În doar patru luni de viaţa Delia Ayana a primit deja două lovituri grele de la viaţă. Prima, şi cea care o va resimţi toată viaţa este că s-a născut cu o malformaţie foarte rară - focomelie. Practic, micuţa nu are niciuna dintre cele două mâini, un picior nu i-a crescut, iar celălalt este subdezvoltat. A doua lovitură a primit-o chiar de la cea care i-a dat viaţă, o mamă de doar 22 de ani, care atunci când a văzut că pruncul său s-a născut fără membre a decis că e mai bine să-l lase în grija statului.

Cumpără mâine săptămânalul ADS Vaslui pentru a citi un reportaj emoţionant despre Delia Ayana. Săptămânalul ADS poate fi achiziţionat de la toate chioşcurile de ziare din Bârlad, Vaslui şi Huşi, la doar 0,9 lei.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite