Poştăriţa care a rămas fără bani în geantă nu a fost jefuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primele verificări ale poliţiştilor în cazul poştăriţei căria i-au dispărut, joia trecută, 17.000 de lei din geantă arată că nu este vorba despre jaf sau tâlhărie.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, cercetările efectuate până în prezent scot la iveală faptul că la mijloc este vorba de neglijenţă din partea angajatului Oficiului Poştal Vaslui care şi-a lăsat geanta nesupravegheată.

În declaraţiile date anchetatorilor, victima afirmă că şi-a lăsat geanta în biroul gol pentru a merge la toaleta aflată la acelaşi nivel al Oficiului Poştal nr. 2 din Vaslui. Când a revenit cu intenţia de a pleca pe teren să distribuie pensiile şi alte drepturi băneşti a constatat că-i dispăruseră cei 17.000 de lei pe care susţine că i-ar fi avut în geantă", a declarat Costel Puflea, şeful Serviciului Transporturi Feroviare din cadrul IPJ.

Vezi aici ce a declarat poştăriţa oamenilor legii

Ancheta poliţiştilor continuă, urmând ca aceştia să se edifice cu exactitate în acest caz după ce vor termina de izionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite