Porumboiu acuză: „Zotta mai avea un pic şi îmi lua toată echipa!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanțatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, s-a arătat extrem de dezamăgit  de prestația mai multor jucători ai propriei echipe din meciul cu Rapid, pe care-i acuză de non-combat.

Imediat după partida cu Rapid, patronul galben-verzilor a confirmat că printre jucătorii care au fost contactaţi de Constantin Zotta se numără şi Sânmărtean, Milanov şi Milisavljevic.

„Ceea ce ni se întâmplă este de domeniul fantasticului. Eu sper ca Liga Profesionistă de Fotbal să ia măsuri cât mai urgent împotriva Rapidului. Acest Zotta i-a promis lui Sânmărtean un contract fabulos prin Rusia, dar uită că Luci abia a semnat cu noi. Aici e problema cea mai mare! Nu poţi să încerci să iei un jucător de la o echipă atâta timp cât el este sub un contract. E împotriva regulamentului!", a tunat Porumboiu.

Pavlovic, acuzat de blat

„În curând vor apărea şi convorbirile telefonice şi sms-urile. Veţi vedea că nu doar cei trei jucători au fost contactaţi de acest Zotta, ci mai mulţi. Altui jucător, lui Milanov, i-a spus că antrenorul Lucescu îl place şi că din iarnă îl aşteaptă la Rapid. Şi lui Milisavljevic acelaşi lucru. Au mai fost doi care nu au recunoscut că au fost contactaţi de escrocul ăla de Zotta. Pavlovici crede că e bandit, dar, ce, noi sîntem fraieri?! L-a călcat pe ăla (n.r Alexa) cînd a văzut că e arbitrul la doi metri de el. Iar cu Zmeu am discutat mereu să nu mai dea pasă înapoi. A zis că a înţeles şi acum ce a făcut?! A făcut ce trebuia să facă! Am scris asta şi în raportul de joc al observatorului şi acum aşteptăm ca organele abilitate să facă dreptate. Totul se năruie cînd unii sînt ca şobolanii în subteran", a mai spus Porumboiu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite