Porumboiu: „Nu mai vin în ţară de frică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Prestaţia arbitrului Sebastian Colţescu, cel care a condus meciul Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui, (1-1), a provocat un adevărat război între dinamovişti şi vasluieni. Adrian Porumboiu a spus că „fluieraşul" e corupt şi chiar a oferit un exemplu, din trecut: „Borcea i-a luat un Mercedes lui Colţescu".

Porumboiu a făcut referire la episodul petrecut în 2008, când presa a semnalat faptul că, după meciul Dinamo - Unirea Urziceni, 1-1, acţionarul „câinilor" a intrat în cabina arbitrilor şi i-a reproşat „fluieraşului" că nu a acordat un penalty, dar şi că i-a dat bani pentru o maşină de lux.

Acum, dinamoviştii au depus memoriu la Comisia de Disciplină a LPF şi cer ca Porumboiu să probeze acuzaţiile. „Le recomand medicamente pentru ţinere de minte, eu nu am nevoie. Am relatat ce s-a întâmplat atunci, ce a apărut în presă, doar le-am împrospătat memoria iubitorilor de fotbal. A spus şi Gigi Becali acelaşi lucru. Pe el de ce nu-l cheamă la comisii? Vor să dea un exemplu? Bine că n-au propus pedeapsa cu moartea", a declarat Porumboiu pentru „Adevărul".

 Apoi, a continuat pe acelaşi ton ironic: „Sunt în Elveţia şi de frică nu mai vin în ţară, rămân aici! Am Ipad-ul la mine şi citesc ştirile pe net. Ce am spus se poate verifica, acum există tehnologie, să dea pe YouTube, pe site-uri, să vadă ce s-a scris atunci. Nu mai e ca pe vremuri, când cei de la Dinamo ascundeau dosarele, pierdeau foile, şi nu mai erau probe. Am alte preocupări, asta ce fac ei sunt glume bune. Sunt chiar simpatici", a mai spus finanţatorul vasluian.

„Pe Colţescu l-a afectat fumul"

Porumboiu  a explicat şi de ce arbitrul Sebastian Colţescu ar fi trebuit să se retragă. „După ce a apărut că ai primit un Mercedes de la un conducător, ar fi trebui ca a doua zi să-ţi cauţi altă meserie. Ţin minte un meci mai vechi de-al lui Colţescu: Gaz Metan - Braşov. Mediaşul e aproape de Copşa Mică şi cred că fumul de acolo nu i-a făcut bine, că după aceea a vrut să se sinucidă", a mai precizat patronul vasluienilor.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite