Porumboiu a dat de pământ cu Şumudică şi Stanciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu trebuie să mai aştepte încă un an pentru a-şi împlini visul de a juca în grupele Ligii Campionilor
Adrian Porumboiu trebuie să mai aştepte încă un an pentru a-şi împlini visul de a juca în grupele Ligii Campionilor

Supărat pe înfrângerea cu 4-1 suferită în faţa turcilor de la Fenerbahce, Adrian Porumboiu a desfiinţat pe toată lumea, de la femeia de serviciu, la jucători şi antrenori şi până la cei din conducerea clubului.

După ce a terminat cu echipa, Porumboiu i-a luat la ţintă şi pe cei de pe banca tehnică. Şumudică fiind acuzat că nu se impune în faţa jucătorilor, în timp ce managerul Daniel Stanciu a fost „urecheat" pentru gestul său golănesc, de a-i băga degetele în ochi unui antrenor secund al turcilor. „Dacă stabilise că Marius Niculae e primul executant de penalty, atunci trebuia să strige de pe bancă să bată el, nu N'Doye, dar acest Şumudică a dormit pe bancă, n-a zis nimic, s-a uitat cum Ousmane a luat mingea.

Dacă nu-l ascultă jucătorii, atunci are o mare problemă ca antrenor, că doar nu trebuie să vin eu din tribună pentru a se respecta ce era stabilit înaintea meciului"
, a tunat omul de afaceri. „Obsevatorul de meci mi-a spus ce trăsnaie a făcut şi Stanciu. I-a băgat degetele în ochi antrenorului secund de la Fener-bahçe. Cred că Stanciu, când a căzut peste acel pod, a aterizat în cap şi s-a tâmpit. Cum să te dai în stambă şi să rişti ca echipa să fie suspendată din Europa?! Observatorul a scris totul în raport, acum ne mai facem şi de rahat cu astfel de gesturi", a anunţat enervat la culme Porumboiu.

Au pierdut cinci milioane de euro

Dacă se califica în playoff-ul Ligii Campionilor, Vaslui încasa cel puţin cinci milioane de euro. Două milioane de euro ar fi fost premiul pentru accederea în această fază a competiţiei, în timp ce un milion de euro era suma garantată pentru accederea în grupele Ligii Europa. La aceşti bani s-ar fi adăugat sumele din market-pool (valoarea pieţei TV a României), precum şi bonusurile pentru punctele obţinute.

18 jucători a transferat Porumboiu în această vară, dar FC Vaslui a rămas în schimb fără vedetele Wesley şi Adaílton.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite