Porumboiu: „În meciul cu Steaua ni se va decide soarta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi echipa sa a învins cu 3-0 pe lanterna roşie, CS Mioveni, Adrian Porumboiu nu a fost atât de bucuros ca alte dăţi, deoarece şansele Vasluiului la titlu au scăzut considerabil după rezultatele mai puţin bune din ultimele partide.

Finanţatorul galben-verzilor a declarat că partida cu Steaua din etapa viitoare va fi tratată total diferită de cea cu Mioveniul.

Porumboiu a lăsat să se înţeleagă că formaţia care va câştiga va avea şanse de a mai spera la titlul de campioană a Ligii I.

„E un scor care nu poate decât să te mulțumească. Au fost probleme în joc și sper să fie remediate până la meciul cu Steaua. Aș vrea să avem tot timpul de remediat ceva, dar să fie 3-0 pentru noi. Cu Steaua va fi altfel, pentru că e alt joc. În meciul cu Steuaua, cine pierde moare! Sunt ferm convins că nu vor mai fi atât de multe ocazii la poarta noastră. Sânmărtean, Costin, N.Stanciu sunt jucători pe care mizez foarte multe și de la care aștept foarte mult. Sunt fotbaliști autentici", a declarat Porumboiu la finalul partidei cu CS Mioveni.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite