Porumboiu: "Unii jucători sunt penibili. Hizo este depăşit!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocul echipei FC Vaslui în meciul pierdut cu 0-2 pe terenul lui Twente Enschede (Olanda), în preliminariile Ligii Campionilor, l-a înfuriat la culme pe patronul Adrian Porumboiu.

El a pus tunurile pe unii dintre jucători, dar şi pe antrenorul Viorel Hizo care este aproape de demitere.

"Hizo e depăşit de situaţie în unele momente. E un jucător...eu pasez mai bine decât el. Sunt jucători de K1, nu de fotbal. M-am dus la ei în vestiar după meci şi le-am zis să aducă bani de acasă, dacă vor să mai joace aici. Ăştia nu pleacă decât împuşcaţi. Ei fac imediat reclamaţii la FIFA, dacă întârzii două săptămâni cu salariul. Wesley e o umbră, nu mai e ce-a fost. Twente era de bătut uşor. Trei jucători sunt penibili", a spus finanţatorul vasluian la Digi Sport.

Porumboiu i-a luat în colimator în spacial pe Farkas, Raul Costin şi Pavlovici: "O să am o discuţie cu Hizo, nu se poate aşa ceva. Deja se ascund jucătorii de minge. Costin are o problemă la mansardă, altfel nu îmi explic faultul ăla. Farkas a fost la rugby şi s-a greşit la fotbal. De când a intrat un jucător, Pavlovici, zici ca e facut din lemn, de cănd joacă el, echipa se duce la vale".

Singurii fotbalişti lăudaţi pe Porumboiu au fost Sânmărtean şi Adailton: "Sunt câţiva de care mi-e ruşine că joacă în această echipă. Sânmărtean a fost super, la fel şi Adailton."

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite