Porumboiu: „Am câştigat nemeritat, a fost o evoluţie submediocră"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipeiFC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat imediat după victoria cu scorul de 3-2, din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, că acest rezultat este nemeritat.

"Normal că sunt dezamăgit după acest meci, am jucat prost şi am câştigat nemeritat. Normal trebuia să pierdem două puncte. Este inexplicabil felul în care au jucat, a fost o evoluţie submediocră, cu greşeli copilăreşti. Nu putem acum să spunem că am jucat bine dacă nu am făcut-o. Când jucăm noi bine suntem dezavantajaţi. Este trist când la victorie poţi să remarci un singur jucător, pe Balaur. A avut vână în el", a spus Porumboiu care a recunoscut că a trăit meciul cu emoţii chiar şi atunci când echipa sa conducea cu 2-0.

"Este o victorie in extremis. Era catastrofal pentru noi dacă nu câştigam astăzi. La câte puncte am pierdut în sezonul trecut şi am fost dezavantajaţi nu mai contează acum ce a fost pe teren. Nu a fost 11 metri din punctul meu de vedere, însă nici Pandurii nu pot să spun că a pierdut din vina noastră. Arbitrul nu a influenţat jocul, pentru că şi noi am fost dezavantajaţi la anumite faze. La aceste trei puncte obţinute suntem în cărţi, dacă nu le obţineam eram dincolo. S-a demonstrat că 2-0 e cel mai periculos scor din toate timpurile, noroc că a apărut «Balauru'» şi a înscris", a adăugat el.

FC Vaslui a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care oaspeţii au egalat pentru 2-2 în minutul 90+1, iar vasluienii au înscris golul victoriei în minutul 90+3.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite