Porumboiu, aclamat de fanii Stelei: „Tot timpul am fost primit bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii de fotbal care au asistat la meciul Steaua - Vaslui (0-1), din etapa cu numărul 27 a Ligii 1, au plecat de la stadion dominați de stări diferite. Finanțatorul Vasluiului, Adrian Porumboiu, era mulțumit de victoria obținută. Gică Hagi, în schimb, s-a declarat dezamăgit de calitatea partidei.

Aplaudat de fanii Stelei, la final, Porumboiu a declarat la GSP TV: „Până la urmă, ceea ce contează sunt cele trei puncte. Ele sunt cele mai importante. Am câștigat. Arbitrajul a fost perfect. Nici Steaua nu poate spune nimic, dar nici noi. Înainte de meci, Gigi Becali mi-a spus să nu plec înainte de final. I-am răspuns că şi reciproca e valabilă", a spus omul de afaceri vasluian. Acesta nu s-a mirat de atitudinea fanilor Stelei: „Tot timpul am avut parte de primiri frumoase în Ghencea ca arbitru".

Fost jucător al Stelei, cu care a cucerit Supercupa Europei și a jucat finala Cupei Campionilor în 1989, Gică Hagi s-a declarat dezamăgit de calitatea meciului din această seară: „Vasluiul a căutat mai mult să joace la rezultat şi l-a obţinut. Am văzut foarte puţin fotbal. Niciuna dintre echipe nu a fost activă".

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite