Porumboiu: „Am făcut nouă achiziţii. Wesley e liber să plece“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul finanţator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a anunţat că a făcut, deja, nouă achiziţii şi că Wesley poate negocia cu Steaua dacă nu mai vrea să rămână la clubul galben-verde.

Unul dintre fotbaliştii pe care FC Vaslui i-a transferat este Ervin Zsiga, un mijlocaş stânga de 20 de ani, care vine de la formaţia de Liga a III-a, Olimpia Satu Mare, acolo unde a fost golgheter.

„Am făcut nouă achiziţii, iar şase dintre acestea au semnat deja contractele. Cu ceilalţi trei jucători urmează să definitivăm ultimele detalii ale negocierilor până cel târziu luni", a declarat Adrian Porumboiu.

Totodată, patronul Vasluiului a mai spus că Wesley este liber să negocieze cu Steaua, dacă nu mai vrea să rămână la Vaslui.

„Decizia e la Wesley. El are contract cu Vasluiul. Dacă el se înţelege cu Steaua eu nu pot să interzic unui jucător. Vine în ţară mâine-poimâine şi se întâlneşte cu Becali. Dacă se înţeleg bine, dacă cineva îl vrea cu adevărat, să-l ia. Ce pot să-i spun? Că-l ţin cu forţa? Că-i fac un ţarc? Construiesc ziduri pentru Wesley? Dacă vrea să plece, să plece. Cine îl vrea ştie ce are de făcut, însă eu nu cred că va pleca", a mai declarat boss-ul vasluian pentru ProTV.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite