Vaslui: Adrian Porumboiu: "Lopez Caro ar face bine să-și dea demisia!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finațatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, se așteaptă ca antrenorul Loper Caro să își dea demisia în zilele următoare.

Situația ibericului Lopez Caro nu este deloc roz. Antrenorul galben-verzilor se pare că a pierdut și sprjinul finanțatorului Adrian Porumboiu, care a declarat în această seară, la televiziunea sport.ro că se așteaptă ca antrenorul spaniol să își dea demisia.

"Am avut vreo 7 ore de discuţii. Am rămas surprins. La ultima rundă de discuţii a avut nişte propuneri halucinante. Să schimbăm nişte jucători care erau foarte-foarte buni! Cică să mai luăm 5 jucători! Sînt multe lucruri pe care nu le înţeleg la acest Caro, sînt lucruri desprinse din alte lumi! Toate transferurile fîăcute de el au fost nereuşite. Cu Bodipo... şi alţi pui de lei. Pancu a jucat bine în amicale, s-a pregatit foarte bine, după aia nu ştiu ce s-a întîmplat! Nu a jucat contra Unirii, nu am vreo explicaţie pentru acest lucru”, a spus Porumboiu.

VEZI AICI CE SPUNEA PORUMBOIU ÎN URMĂ CU O ZI

Sînt multe lucruri pe care nu le înţeleg la foarte mulţi antrenori, chiar şi la acest Caro. Am stat şase ore de vorbă cu Lopez Caro, nu are ce să îmi reproşeze el. Nici mie, nici jucătorilor, că doar el i-a antrenat. Nu am făcut eu lotul, nu am stabilit nici titularii. Toate implanturile făcute de el au fost nereuşite.Din punctul de vedere al întreruperii campionatului, ar fi bine să îşi dea demisia Lopez Caro, dar deocamdată nu pot să fac nici un fel de apreciere. Nu ştiu dacă şi-a dat sau nu demisia. Cert e că lucrurile nu pot continua aşa.Nu este vorba de a se adapta pentru că toţi care au venit la Vaslui sînt profesionişti. Nu pot să fac vreo apreciere că şi-a dat sau nu demisia", a mai spus Porumboiu la televiziunea sport.ro, citat de gsp.ro.


Vaslui



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite