Porumboiu: „Zotta mi-a contactat patru jucători! E un pungaş” Vezi răspunsul rapidistului! Vaslui - Rapid se joacă marţi seara!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Un scandal monstru s-a iscat înaintea partidei dintre Vaslui şi Rapid, de mâine seară. Giuleştenii sunt acuzaţi că au contactat câţiva jucători ai lui Porumboiu pentru a le spune s-o lase mai moale.

Ultimul meci al anului în Liga I se va juca mâine seară între FC Vaslui şi Rapid, dar ceea ce se aştepta a fi o partidă calmă s-a transformat într-un circ total. Cel care a spart balonul a fost chiar patronul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, care a spus că preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, i-a sunat patru jucători în săptămână premergătoare jocului pentru a le promite diferite lucruri. „Eram la şedinţă cu jucătorii şi cu tot staful tehnic, iar un jucător mi-a spus că Zotta i-a cerut să se întâlnească pentru că vrea să-l transfere la o echipă din Rusia, pe bani mulţi. Apoi, eu am întrebat dacă mai e şi cineva în situaţia asta şi alţi trei jucători mi-au spus că au fost şi ei sunaţi de Zotta, care le-a promis că-i ia la Rapid. E ceva incredibil. Am martori. Zotta e un pungaş", a afirmat patronul Vasluiului despre cel care i-a fost angajat până cu trei sptămâni în urmă.

Porumboiu, acuzat că a vorbit băut

Porumboiu a continuat tirul acuzaţiilor împotriva rapidistului şi l-a înţepat şi pe antrenorul Răzvan Lucescu. Patronul vasluienilor a spus că cei doi fac aranjamente pe la spatele lui George Copos şi va face plângere la comisii împotriva lor.

La fel a răspuns şi Zotta, care a spus că Porumboiu a inventat toată această poveste şi îl va da în judecată pe acesta. „Voi merge la DNA pentru că nu este posibil să vorbească aşa despre noi. N-are nicio probă. Eu am plecat de la Vaslui pentru că nu mă plătise. Cred că atunci când a făcut aceste declaraţii era cu paharul de vin în mână", a sunat reacţia lui Zotta.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite