Porumboiu: „Dacă şi Tudor primeşte teme, atunci s-a dus dracului tot fotbalul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Principalul finanţator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a lansat un atac dur asupra arbitrilor de la partida cu CFR, acuzându-i voalat pe ardeleni că au câştigat meciul necinstit.

Porumboiu a spus la finalul meciului cu CFR Cluj că formaţia sa şi-a luat gândul de la titlu, fiind extrem de nervos pe maniera de arbitraj a brigăzii conduse de centralul Alexandru Tudor.

„Nu îmi vine să cred că rbitrul a fost Tudor. Am fost personal în vestiar, după meci, să văd dacă nu cumva era vreo sosie de-alui. Şi tuşierul ăla, Dumitrescu parcă, şi-a făcut şi el treaba. El a venit şi înainte în inspecţie pe la noi, ca să poată face cărţile. Ce rău îmi pare că nu am făcut toate demersurile să aduc arbitri străini la această partidă! Dacă şi Tudor primeşte teme şi face jocurile unora de pe acolo, atunci s-a dus dracului fotbalul din ţara asta", s-a plâns Porumboiu.

„La cum am jucat în această seară îi mai batem de 100 de ori pe CFR unde vor ei, şi pe Lună, şi pe Marte, şi pe Saturn. La cum joacă, CFR-ul poate pierde oricând titlul, dar ei au alte mijloace. Asta e campioana noastră, pe locul 500 în lume. Vasluiul are interzis să ia vreun trofeu în acest campionat", a mai adăugat finanţatorul galben-verzilor.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite