Porumboiu: „Trebuie să marcăm la Praga dacă vrem să ne calificăm în grupele Ligii Europa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Adrian Porumboiu susţine că FC Vaslui este obligată să marcheze la Praga, pentru a fi sigură de calificare în grupele Ligii Europa.

Adrian Porumboiu este conştient că la Praga formaţia sa va avea un meci foarte greu. Finanţatorul Fgalben-verzilor speră să ca echipa să aibă şi şansă pentru a merge mai departe în Liga Europa.

„Indiferent de scor, important e să ne calificăm. Să fie un scor de calificare. Avem o şansă, dar minimă, nu una de maximă siguranţă. 2-0 e un scor periculos. Poţi primi un gol în primele zece minute şi apoi e timp suficient să te egaleze şi să intre meciul în prelungiri. Obligatoriu e să înscriem. Dacă nu înscriem, nu ne calificăm. E vital să marcăm gol în deplasare", a spus Porumboiu.

FC Vaslui va conta la Praga şi pe Miloș Pavlovic, care a fost iertat şi reprimit la echipă: „Sperăm şi contăm într-o revenire de formă, într-o zi bună a lui Pavlovic, care vrem sau nu vrem, trebuie să ne bazăm pe el, fiindcă n-avem alte variante şi să sperăm că până la urmă vom obţine rezultatul pe care ni-l dorim", a mai adăugat patronul vasluienilor.

Sparta Praga-FC Vaslui se dispută joi, 25 august, de la ora 21:00, ora României.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite