Porumboiu: „Şumudică a trimis în teren o echipă supercompetitivă“. Vezi aici ce a declarat şi Şumi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii lui Şumudică au fost lăudaţi de toată lumea după prestaţia excelentă pe care au avut-o în faţa italienilor de la Inter chiar pe terenul lor în manşa retur de calificare în grupele Ligii Eruopa.

Principalul finanţator al galben-verzilor, Adrian Porumboiu, s-a arătat foarte mândru de echipa sa şi a ţinut să îi felicite pe jucători pentru rezultatul de egalitate (2-2) obţinut în faţa Interului.

„Nu le pot reproşa nimic jucătorilor. Am avut o posesie zdrobitoare la Inter acasă, am făcut o partidă foarte bună. Au lipsit jucători pentru că  au fost obosiţi. Echipa pe care a trimis-o Şumudică în teren a fost supercompetitivă! Charalambous sau Sînmărtean nu mai puteau juca, erau prea obosiţi", a spus Porumboiu la sportro.

„Îmi felicit jucătorii pentru jocul pe care l-au făcut. Am fost la un pas de o mare calificare, am avut şi avantajul unui om, dar nu am avut şanse să ne desprindem pentru că toate echipele italiene sunt foarte bine organizate", a spus şi tehnicianul Vasluiului, Marius Şumudică.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite