Porumboiu: "Marius Stan e panarama panaramelor!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Patronul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, l-a atacat dur pe preşedintele Oţelului, Marius Stan, după ce acesta s-a referit la vasluieni ca fiind „frustraţii care stau acasă", în timp ce gălăţenii au ajuns la „masa bogaţilor".

„Am văzut o replică a unui mare aranjor, care spuneă că frustraţii stau acasă. Au şi unii merite că se duc până la Lisabona să facă o poză cu Eusebio şi apoi ne spun ce mari conducători sunt ei. Când îi vezi pe maimuţoii ăştia, chiar că nu îţi mai vine să faci ceva! E bine să îi faci pe alţii frustraţi, când eşti panarama panaramelor şi ai tupeu. La ei, valoarea nu există, ci numai aranjamentul şi blatul! îi vezi că sunt nişte panarame şi nu fac niciun punct şi fac poze cu Eusebio! Mai bine făceau cu vulturul!", a declarat Adrian Porumboiu la SPort Total FM.

„Să se bage cu capul în nisip, să nu mai scoată rânjetele alea de oameni bolnavi. Staţi, dracului în banca voastră! Steaua şi Rapid măcar au făcut puncte, indiferent câte au fost şi nici nu jignesc. Dar când îi vezi pe alţii, care nu au facut puncte, că mai şi jignesc... Nu i-a pedepsit nimeni, la câte au făcut"

„E normal să vină să jignească toţi papagalii din campionatul trecut, când fură şi iau 20 de milioane de euro! Ai 20 de milioane de euro furaţi şi nu te atacă nimeni", a mai spus Porumboiu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite