Porumboiu: „Crăciunescu e singurul care mai poate ține în frâu arbitrajul românesc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanțatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu,  a comentat și el despre arestarea lui Vasile Avram și a spus că acesta este abia începutul unei curățenii ce trebuia făcută mai demult în fotbalul și arbitrajul românesc.

Întrebat pe cine vede la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) după tot acest scandal, Porumboiu a declarat că îl susține pe fostul său coleg de breaslă, Ion Crăciunescu,despre care a spus că este singurul capabil să facă uitate mizeriile și blaturile din fotbal.

„Este trist că s-a întâmplat aşa ceva unui fost coleg de arbitraj (n.r. - Vasile Avram, preşedinte CCA). Nu mi-a venit să cred să-l văd arestat pe Vasile Avram. Dacă ceea ce s-a întâmplat zilele astea venea în urmă cu 5-6 luni, Vasluiul câştiga titlul. Sper să se facă ordine şi să nu mai apară astfel de scandaluri cu blaturi şi alte nenorociri. La ce s-a întâmplat în sezonul trecut de campionat DNA mai are de treabă, lucrurile au fost evidente. Au fost greşeli intenţionate care au avantajat alte echipe. Noi am pierdut 12 puncte, iar altora le-au fost date 15 puncte tot sezonul. La ce se întâmplă acum şi la ce «zvârcolaci» şi nebunii s-au întâmplat în ultimii ani în arbitraj, Ion Crăciunescu este singurul care ar putea să ţină în frâu această activitate. Nu e plăcut să-ţi vezi colegi de arbitraj arestaţi", a declarat Porumboiu imediat după partida cu Voința Sibiu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite