Porumboiu: „Cu CFR au ocazia să demonstreze că-s fotbalişti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Deşi a rămas optimist după înfrângerea cu 1-0 din prima manşă a semifinalei Cupei României, finanţatorul celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, vrea să fie sigur că va obţine un trofeu în acest an şi le-a cerut elevilor lui Inacio o victorie cu CFR Cluj.

„Aici au toate condiţiile pentru a se pregăti, salariile sunt plătite la timp, primele şi le-au primit, aştept şi eu să-i văd că joacă", declara imediat după  înfrângerea cu Rapid din Cupă, Adrian Porumboiu.

Finanţatorul celor de la FC Vaslui este de părere că o victorie împotriva CFR-ului ar duce-o şi mai aproape pe echipa sa în lupta pentru câştigarea titlului de campioană.

„Va fi un meci greu, cu o echipă puternică din toate punctele de vedere. Deşi ar trebui să am oarece temeri după victoria lor (n.r. CFR Clcuj) de la Galaţi, să ştiţi că nu e o teamă accentuată. Jucătorii de la Vaslui trebuie să înţeleagă că eu nu voi accepta niciodată să fim o echipă de pluton. Gata cu suspinele, gata cu problemele şi hai la treabă. Vreau să demonstraze că în meciul cu CFR sunt fotbalişti adevăraţi", a mai spus Porumboiu.

Partida dintre FC Vaslui şi CFR Cluj face parte din etapa cu numărul 24 a Ligii I şi se va disputa luni, 2 aprilie, pe Stadionul municipal, de la ora 21:30.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite