Pontul zilei: Locuri unde vasluienii își pot petrecere Crăciunul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasluienii sunt așteptați la pârtia de schi
Vasluienii sunt așteptați la pârtia de schi

Adevărul de Seară Vaslui vă dă câteva ponturi pentru petrecerea timpului liber în zilele de Crăciun.

Plimbare în Orășelul Copiilor

Primăria Vaslui a amenajat în Parcul Copou un orășel al copiilor. Cei mici îl vor putea vedea pe Moș Crăciun în sania trasă de reni, vor putea admira zecile de panouri cu personaje îndrăgite din desene animate și se vor putea juca în căsuțele special amenajate pentru ei.

Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu rulează la mall

Documentarul este realizat exclusiv din imagini de arhivă, obţinute de la TVR şi de la Arhiva Naţională de Filme, şi prezintă inclusiv scena judecăţii soţilor Ceauşescu, din decembrie '89. Au fost incluse în documentar şi imagini inedite, care nu au fost niciodată difuzate - imagini tăiate la cenzură, căutate şi selectate de Titus Muntean. Pentru realizarea documentarului au fost vizionate peste o mie de ore de înregistrări. Filmul rulează astăzi și mâine, de la ora 16.45. Prețul unui bilet este 10 lei pentru adulți, în timp ce elevii, studenții și persoanele cu handicap beneficiază de reducere de 50%.

brasov, cityplex brasov, film brasov, cinematograf brasov, autobiografia lui ceausescu brasov

Distracție la săniuș

Pârtia de la Bahnari a fost redeschisă recent, astfel că puteți profita de stratul gros de zăpadă pentru a vă da cu săniile sau chiar și cu skiurile. Pârtia are o lungime de 300 metri, este iluminată pe timpul nopții, iar la baza acesteia se află o căbănuță unde cei înfrigurați pot servi un vin fiert sau un ceai cald. Tot de acolo puteți închiria gratuit o sanie. De precizat că în intervalul orara 10.00 - 23.00, în incinta căbănuței se află personal medical care poate interveni în orice moment dacă este cazul.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite