Pompierii vasluieni cer ajutorul preoților pentru prevenirea incendiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au împărțit reviste enoriașilor
Pompierii au împărțit reviste enoriașilor

Campanie de prevenire mai puțin obișnuită a pompierilor vasluieni. Aceștia au decis să ceară ajutorul divin pentru a-i determina pe oameni să fie mai atenți atunci când vine vorba de folosirea focului.

Numărul mare de incendii din acest an i-au determinat pe pompierii de la Serviciul de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui să se folosească de toate mijloacele pentru a le explica oamenilor cât de periculoasele sunt acestea.

Ei au început o campanie de prevenire în mijlocul bisericilor din oraș, acolo unde se adună foarte multă lume, mai ales în zi de sărbătoare.

„Nu e chiar neobișnuit, dar lumea trebuie să înțeleagă care este pericolul atunci când se joacă cu focul. Am demarat o astfel de campanie deoarece se apropie anotimpul rece, atunci când se întâmplă multe nenorociri din cauza coșurilor de fum necurățate sau a mijloacelor de încălzire improvizate. Anul acesta, în județul Vaslui, au avut loc mult mai multe incendii față de anii anteriori", ne-a declarat locotenent-colonel Tiberiu Dumitrache, adjunctul inspectorului șef al ISU Vaslui.

Imediat după terminarea slujbei, pompierii vasluieni au stat de vorbă cu enoriașii și le-au împărțit acestora reviste utile despre prevenirea incendiilor. Ei au mai spus că această campanie va dura până la sfârșitul anului.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite