Pompierii vasluieni au oferit cadouri persoanelor cu dizabilităţi de la Mălăeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ca în fiecare an, pompierii vasluieni au reuşit să strângă nişte bani şi să facă fericite 50 de persoane aflate în Centrul de Asisitenţă, Îngrijire Socială şi Recuperare Neuropsihică din Mălăeşti, comuna Vutcani.

Potrivit tradiţiei, pompierii vasluieni merg în săptămâna mare la Centrul de la Mălăeşti pentru a da din puţinul lor şi semenilor cu care soarta a fost mai puţin blândă.

Deşi li s-au tăiat salariile, pompierii au dorit să continuie să facă acest gest umanitar început cu nişte ani în urmă şi au reuşit să strângă câteva sute de lei din contribuţia fiecăruia şi să cumpere cele 50 de sacoşe pline cu daruri.

„Putem afirma că vizita la centrul de la Mălăieşti a devenit o tradiţie pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă <<Podul Înalt>> al judeţului Vaslui. Prezenţa pompierilor a fost aşteptată de către cele aproximativ 50 de persoane care trăiesc în această instituţie. Mulţumită contribuţiei benevole a personalului din cadrul inspectoratului, s-a reuşit strângerea unei sume de bani care a făcut posibil ajutorul nostru", ne-a declarat Alina Poiană, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Reprezentanţii inspectoratului au oferit cadourile tradiţionale de Paşte având ca de fiecare dată mulţumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce un zâmbet pe faţă şi bucurie în sufletul acestor oameni oropsiţi de soartă.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite